top of page

פטנט עולמי בפיתוח ישראלי – אושר כפטנט בסין.

הרמת והגנת הכבל והאנשים בטעינת רכב חשמלי

News HB-Patent EV Mounts-title-250625.jpg

קו המוצרים החדשני של זרועות ברקן אושר כפטנט בסין ונמצא בתהליכי אישור הפטנט בארה"ב. הקו כולל 4 זרועות באורכים 80-305 ס"מ. קו המוצרים גדל בהתמדה, ראה  https://www.barkanmounts.com/ev-charging-mounting-equipment-he

 

  • כבל הטעינה הגמיש שמונח על הרצפה, מסכן את המשתמש, משפחתו והולכי רגל על המדרכה, בהיתקלות ונפילה, וחמור מכך בהרבה, בהתחשמלות שנובעת מנזק לכבל (נפילת חפצים כבדים וחדים, חיות מחמד, מכרסמים, בלאי לאורך זמן ועוד) ובמיוחד במגע עם מים וגשם.

  • זרוע ברקן לכבל טעינת רכב חשמלי, מגינה מנפילות והתחשמלות הנובעים משימוש לא בטיחותי, על ידי הרמת הכבל מעל גובה הראש, הסתרת רובו בתוך הזרוע שמהווה "תעלת כבלים" והגנה עליו מנזק. התקנה עצמית של הזרוע ללא חשמלאי.

  • הזרוע מאפשרת להביא את ידית הטעינה אל הרכב, בגובה נוח לשימוש, בצורה בטוחה שלא מפריעה לסביבה.

  • ידית אחיזה רב תכליתית, שמתכווננת לגובה נוח לטעינת הרכב, מאפשרת להזיז בקלות את הזרוע הגבוהה, לאחסן את ידית הטעינה, לגלגל את הכבל העודף ולהצמיד את הזרוע וכבל הטעינה לקיר.

  • ידית האחיזה והרצועה בצבע צהוב בולט, למניעת היתקלות בכבל גם כאשר טוענים את הרכב בחושך.

  • הזרוע עמידה לתנאי פנים וחוץ בזכות ציפוי אבץ איכותי ותוסף UV המגנים מפני גשם ושמש.

המוצר מורכב מחלקים מודולריים קלים להרכבה, שמגיעים באריזה קומפקטית, שמאפשרת הובלה נוחה ויעילה וכוללת גם מתנה, מנשא קיר לקופסת הבקרה (קופסת מתאם החשמל/ שנאי) של כבל טעינה נייד. המוצרים נמכרים במחירים משתלמים ואטרקטיביים.

News-Patent EV-HB-Mounts-2506.jpg
Footer-2025.png
bottom of page